Filterkoffie was nog nooit zo lekker met de Melitta Easy 2

Filterkoffie was nog nooit zo lekker met de Melitta Easy 2

december 16, 2020 Uit Door Martijn

Volgens de koffieproevers en thuisbarista’s van de Consumentenbond zet de Melitta® Easy II de lekkerste filterkoffie. Ze waarderen de koffie uit het apparaat met het hoogste cijfer in de test, een 9,1. Dankzij de voordelige prijs van € 27,95 in relatie tot de uitstekende kwaliteit is het filterkoffiezetapparaat bekroond met Beste Koop.

Melitta Bentz, uitvindster van het koffiefilter, vond dat koffie heel lekker moet zijn. En dat je koffie eenvoudig moet kunnen zetten. Die uitgangspunten heeft het merk nooit uit het oog verloren. Daarom scoort de Melitta® Easy II met een 8,7 ook hoog op gebruiksgemak. Andere voordelen van het apparaat zijn: stille machine, klein en compact, stabiele temperatuur, druppelstop en gemakkelijk te ontkalken.

Het vermogen van 1.050 watt staat garant voor de perfecte zettemperatuur zodat de smaak van de koffie zich ten volle kan ontplooien. Op het waterreservoir staat een duidelijke maataanduiding voor het aantal kopjes. Maximaal tien, maar minder kan ook heel eenvoudig.

Compact design
Neem je de schenkkan van de warmhoudplaat dan voorkomt de druppelstop dat het apparaat nadruppelt en blijft het mooi schoon. De Easy heeft een slim en compact design en is voorzien van een verlichte aan-uitknop en een automatische uitschakelfunctie. De zwenkfilter voor 1×4® filterzakjes kan uit het apparaat worden genomen en is uiteraard vaatwasbestendig.

Informatie
De Melitta® Easy II is verkrijgbaar bij elektrozaken en webshops. Kijk voor meer informatie op www.melitta.nl. Consumentenadviesprijs € 27,95. Ook verkrijgbaar in een luxere uitvoering, Melitta EasyTop®.