Buff mondmaskers, comfortabel en veilig

Buff mondmaskers, comfortabel en veilig

augustus 3, 2020 Uit Door Martijn

Buff kennen we als fietsers natuurlijk allemaal. De Buff is een begrip en houdt ons warm in de winter en koel in de zomer. Nu stappen ze echter ook in de mondkapjes-business en introduceren ze het Filter Masker, een lichtgewicht mondmasker met 98% Bacteriële Filter Efficiency. De pasvorm is perfect dankzij de verstelbare elastische banden aan de achterkant van je hoofd. Hierdoor heb je geen last van vervelende drukpunten rond je oren en dat is wel zo fijn. Een ander pluspunt van het Filter Masker is dat je er heerlijk vrij mee kunt ademen. Ideaal tijdens het sporten, shoppen of reizen.

De collectie Filter Maskers van BUFF bestaat uit speciale uitvoeringen in mooie dessins voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo kies je altijd een mondmasker dat bij je past.

Vervaardigd in Duitsland
In het mondmasker zit een vervangbaar 3-laags filter dat je vrij laat ademen zodat je zorgeloos kunt genieten van het leven, waar je ook bent. De drie gecombineerde lagen zorgen voor een 98% Bacteriële Filter Efficiency (BFE). Het masker is dus een fysieke barrière die de verspreiding van aerosolen die vrijkomen bij de drager tijdens het praten, hoesten of niezen sterk vermindert. Dat is te danken aan het filter dat voldoet aan de Europese Norm EN14683, type 1 en 2. Het wordt vervaardigd in Duitsland en is voor eenmalig gebruik. Let wel, het BUFF Filter Masker is niet gecertificeerd als medisch masker.

Informatie
Het nieuwe BUFF Filter Masker is verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs BUFF Filter Masker, inclusief 5 vervangingsfilters: € 25,95. Een doos losse vervangingsfilters, inhoud 30 stuks: € 15,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.