Carhartt K87: stevig en slijtvast T-shirt voor werkpaarden

Carhartt K87: stevig en slijtvast T-shirt voor werkpaarden

mei 27, 2021 Uit Door Martijn

De K87 van Carhartt is het favoriete T-shirt van harde werkers. Deze klassieker is gemaakt van heavyweight katoen en heeft een comfortabele pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. Heerlijk om te dragen in de zomermaanden. Nu verkrijgbaar in negen stoere kleuren.

Het iconische T-shirt van Carhartt is stevig, slijtvast en voorzien van een borstzakje voor kleine spullen. Bij bouwvakkers was het shirt al snel favoriet omdat je het zowat altijd kunt dragen. De K87 heeft een tijdloos ontwerp en heeft zich niets aangetrokken van trends of tijd. Het klassieke label op de borstzak is een eerbetoon aan het authentieke merk.

Carhartt
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie
Het Carhartt K87 T-shirt is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 25. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.