Danish design: Glerups handgemaakte, wolvilten sloffen

Danish design: Glerups handgemaakte, wolvilten sloffen

november 5, 2020 Uit Door Martijn

Zin in een geluksmomentje tussendoor? Geef jezelf eens een leuk en nuttig cadeau. Lekker warme sloffen bijvoorbeeld. Glerups sloffen zijn dan een uitstekende keuze. De iconische vilten sloffen uit Denemarken zijn gemaakt van 100% schapenwol. Zo heb je altijd heerlijk warme voeten. Ook als de haard niet brandt. 

Het vilt van Glerups wordt volgens een speciaal procedé gemaakt. Het is ademend en kan tot 35% vocht opnemen. De sloffen voelen altijd droog, warm en zacht aan. De wol is afkomstig van geselecteerde schapen uit New Zeeland.

Je draagt ze zonder sokken
De pantoffels passen zich aan de vorm van je voet aan: niet te strak en niet te los, maar precies goed. Zo comfortabel dat je nooit meer zonder wilt. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst.

De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een prettige demping. De buitenzool van de pantoffels is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer en heeft een antislipwerking. De handgemaakte sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.