Doe de was voor de volgende generatie

Doe de was voor de volgende generatie

oktober 29, 2021 Uit Door Martijn

Met Klok wasmiddel doe je ecovriendelijk de was. Dat doe je voor het milieu en daarmee ook voor de volgende generatie die een groenere aarde verdient. Klok draagt het Keurmerk van het Europees Ecolabel en reinigt tot in de vezels ecologisch verantwoord. Het merk staat al meer dan 100 jaar voor Nederlandse kwaliteit.

Duurzaamheid zit bij Klok in het DNA. Het merk introduceerde als eerste een fosfaatvrij wasmiddel op de Europese markt. Klok is daarnaast ook huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Dat maakt ze veilig voor elk huidtype en helpen zo huidallergieën te voorkomen.

Stralend fris
Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

De waspoeders van Klok zijn 100% vertrouwd in gebruik. Alle nieuw ontwikkelde formules worden onderworpen aan uitgebreide was-tests in eigen en externe laboratoria. Daarnaast voldoen ze aan de strenge eisen van het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label. Dit geeft de garantie dat de producten gegarandeerd ecologisch en huidvriendelijk zijn.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.