Een sjaal en mondkapje in één: de Buff Filter Tube

Een sjaal en mondkapje in één: de Buff Filter Tube

januari 16, 2021 Uit Door Martijn

De nieuwe Filter Tube van BUFF is een ideaal accessoire. Het is een multifunctionele sjaal en veilig mond- en neusmasker ineen. Je schuift de Filter Tube supergemakkelijk omhoog en omlaag wanneer dat nodig is. Zo heb je altijd een mondmasker binnen handbereik en hoef je niet meer te klungelen met elastiekjes achter je oren. Eerder lanceerd zij ook al het Buff Face Mask, een modkapje voor volwassenen maar ook voor kinderen.

Het ergonomische ontwerp en de 4-Way Ultra Stretch stof zorgen voor veel comfort, waar je ook gaat. De BUFF Filter Tube kan op vele manieren worden gedragen: als masker, nekwarmer, bivakmuts, sjaal, muts en bandana. Het grote voordeel is ook dat het masker je, dankzij de lage ademweerstand, lekker vrij laat ademen.

3-laags gecertificeerd filtersysteem
De Filter Tube bevat een 3-laags gecertificeerd filtersysteem dat 98% bacteriële filtratie-efficiëntie biedt. De vervangende filters zijn niet herbruikbaar en kunnen tot 24 uur worden gebruikt. Na het verwijderen van het vervangbare filter, wordt het aanbevolen om de Filter Tube te wassen met warm water op 60 ° C om volledige desinfectie te garanderen. De BUFF voorkomt ook dat je beperkt je mond en neus aanraakt doordat deze zijn afgedekt.

De Filter Tube is een fysieke barrière die de verspreiding van aerosolen die vrijkomen bij de drager tijdens het praten, hoesten of niezen sterk vermindert. Dat is te danken aan het filter dat voldoet aan de Europese Norm EN14683, type 1 en 2. Het wordt vervaardigd in Duitsland en is voor eenmalig gebruik. De stoftechnologie HeiQ Viroblock NPJ03 beschermt de stof waarin het filter wordt geplaatst tegen micro-organisme en ziektekiemen. Let wel, de BUFF Filter Tube is niet gecertificeerd als medisch masker.

Gerecyclede plastic flessen
De Filter Tube is gemaakt van microfiber dat voor 95% bestaat uit gerecyclede plastic flessen. De collectie is verkrijgbaar in drie maten: XS/S, M/L en Kids. Hij bestaat uit speciale uitvoeringen in mooie dessins voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo kies je altijd een BUFF Filter Tube die bij je past.

Op de skipiste is de BUFF Filter Tube ook een ultiem accessoire. Het wordt in de skigebieden ook geadviseerd om deze BUFF te dragen. Niet alleen in restaurants, maar ook bij verkooppunten van skipassen, in liftstations en tijdens de rit in de lift.

Informatie
De nieuwe BUFF Filter Tube is verkrijgbaar bij outdoor- en sportwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs BUFF Filter Tube, inclusief 5 vervangingsfilters: € 22,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.