Heerlijk zachte handdoeken in de kleuren van deze lente

Heerlijk zachte handdoeken in de kleuren van deze lente

januari 29, 2021 Uit Door Martijn

De Witte Lietaer Ophélia is een nieuwe serie handdoeken gemaakt van 100% ringgesponnen katoen. De handdoeken zijn uitzonderlijk zacht, slijtvast en absorberend. Echt een hele mooie kwaliteit.

De handdoeken geven een heerlijk, comfortabel gevoel. Ze worden na het wassen juist voller in plaats van vlakker. De serie is verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties, zo kun je altijd een combinatie maken die perfect past bij je badkamer.

Informatie
De Witte Lietaer Ophélia handdoeken zijn verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs set van 1 handdoek 50×100 cm en 1 douchlaken 70×140 cm € 39,95.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.