Klok waspoeder kleur en wit voor een ecologisch verantwoorde was

Klok waspoeder kleur en wit voor een ecologisch verantwoorde was

september 16, 2021 Uit Door Martijn

Huidvriendelijk en ecologisch verantwoord wassen, hoe doe je dat? Met Klok waspoeders natuurlijk. Een kind doet de was. En over kinderen gesproken, nu ze weer naar school gaan begint de wasmachine volop te draaien. Met sportkleding, badhanddoeken, noem maar op. Met Klok was je alles weer schoon en fris voor het hele gezin. Zorg dus dat je de waspoeders van Klok op voorraad hebt: Kleur en Wit. Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook bij lage temperaturen.

De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. Klok waspoeder kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.