Maak van thuisblijven een feestje

Maak van thuisblijven een feestje

december 28, 2020 Uit Door Martijn

Kijk een heerlijke romcom, herlees je lievelingsboek, maak een vrolijke playlist. Of gun jezelf een creatieve uitspatting: brei een wintertrui, bak een originele taart of doe een cursus handlettering. En zorg bij alles wat je doet dat je warme voeten hebt. Zo maak je van thuisblijven een feestje. Met Glerups sloffen is dat succesverzekerd.

Maak voor jezelf een leuke-dingen-lijstje van activiteiten die je thuis in de winter kunt doen. Lekker genieten in je eigen bubbel mag best. Zeker nu. Daar hoort ook een toepasselijk cadeautje aan jezelf bij waar je liefst nog jarenlang plezier van hebt. Zoals warme sloffen van Glerups, daar krijg je nooit spijt van.

Vele kleuren en modellen
De sloffen zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en drie modellen: slipper, schoen en laars. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland.

Informatie
Glerups pantoffels met zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.