Ontwaak in een zwierige, mediterrane lentesfeer

Ontwaak in een zwierige, mediterrane lentesfeer

maart 10, 2021 Uit Door Martijn

Met het nieuwe dekbedovertrek Byzantine van de Witte Lietaer haal je de mediterrane lente in je slaapkamer. De patronen op het stof herinneren aan het welvarende Byzantijnse rijk dat zich uitstrekte rond de Middellandse Zee. Het fraaie dessin is uitgevoerd in olijfgroen, de trendkleur van 2021. Zo ben je thuis toch al een beetje op vakantie.

Dankzij de dubbelzijdige afwerking kun je het bed ook olijfkleurig opdekken: de Byzantijnse patronen op de terugslag zorgen dan voor een subtiele toets. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn, een duurzame stof met een luxe uitstraling. De satijnbinding geeft de stof een mooie glans en elegante look. De stof voelt heerlijk zacht en soepel op de huid.

Katoen-satijn is goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort, het geeft verkoeling tijdens warmere nachten en zorgt voor warmte in de winter. Dekbedovertrek Byzantine is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Informatie
De Witte Lietaer Byzantine dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be. Samenstelling 100% gekamd katoen/satijn, 200 draden per inch², 120 g/m².