Zweetvoeten voorkomen in je werkschoenen?

Zweetvoeten voorkomen in je werkschoenen?

mei 20, 2021 Uit Door Martijn

Heb je snel last van zweetvoeten in je werkschoenen in de zomer? Trek dan Cool Socks aan van Redbrick. De werksokken verkoelen je voeten en voeren vocht direct af. Ze zijn gemaakt van ademend COOLMAX® dat zorgt voor een uitstekende vochtverdamping. Zo blijven je voeten lekker droog en fris. De sokken zijn tevens voorzien van ventilatiekanalen die over de wreef lopen.

Bij de ontwikkeling van de werksokken heeft Redbrick gebruik gemaakt van beproefde technologieën uit de wandelsport. De sokken hebben een perfecte pasvorm en een vlakke, niet voelbare draad bij de tenen. Daarnaast zijn ze voorzien van schokdemping in de hak voor maximaal comfort.

De Cool Socks zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden bij hoge temperaturen. Dankzij de slijtvaste stof Cordura® die in de sokken is verwerkt gaan ze extra lang mee. De sokken beschermen je voeten ook tegen wrijving waardoor de kans op blaren een stuk kleiner wordt.

Elke dag schone werksokken
Draag je sokken die zweet niet goed afvoeren? Dan kan dit je werkschoenen trekken waardoor ze gaan stinken. En dat wil je niet. Bovendien kunnen vochtige voeten leiden tot infecties zoals voetschimmel. Trek daarom dagelijks schone, ventilerende sokken aan, daar heb je de altijd plezier van.

Informatie
Redbrick Cool Socks zijn verkrijgbaar in alle maten. Adviesprijs € 8,95 incl. BTW. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.