De Leatherman Free T4, het zakmes opnieuw uitgevonden

De Leatherman Free T4, het zakmes opnieuw uitgevonden

juli 27, 2019 Uit Door 50 Plus – Beleef.nl

Leatherman heeft het zakmes opnieuw uitgevonden. De nieuwe Leatherman FREE T4 is namelijk een multifunctioneel zakmes dat supersoepel opent en sluit. Dat is te danken aan het innovatieve, magnetische openings- en vergrendelingsmechanisme. Het bedieningsgemak van een zakmes was nog nooit zo groot: er komt geen nagel meer aan te pas.

De Leatherman Free T4 is een gereedschapskist in zakformaat met twaalf tools, verborgen in de handgreep. De T4 is uitgevoerd met een mes, schaar, flessenopener, priem, doosopener, vijlen, pincet en vier schroevendraaiers. Hiermee fix je in een handomdraai elke kleine klus.

Leatherman Free
De nieuwe Leatherman FREE-lijn kenmerkt zich door het unieke magnetische design. Bovendien vermindert dit mechanisme slijtage aan de individuele onderdelen waardoor de T4 een nog langere levensduur heeft dan al zijn voorgangers. Er is ook een eenvoudigere versie uitgebracht, de FREE T2.

Informatie
De Leatherman FREE™T4 en T2 zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. Consumentenadviesprijs T4 € 79,95. De T2 komt op € 49,95. Beide verkrijgbaar in zilverkleur. Ga voor verkooppunten naar www.leathermanfree.nl.