Sneeuwschoenwandelen in verstild winters berglandschap

Sneeuwschoenwandelen in verstild winters berglandschap

november 27, 2023 Uit Door Martijn

Ben je gek van de sneeuw maar hoef je niet persé te skiën? Sneeuwschoenwandelen is dan de ideale wintersport voor wandelaars en natuurliefhebbers. Vanuit Hotel Post in Lermoos ontdek je samen met ervaren berggids Walter de mooiste routes door glinsterend poedersneeuw. Hij vertelt je alles over de ongerepte, imposante natuur van het gebied. 

Je krijgt speciale sneeuwschoenen aan zodat je niet wegzakt in de sneeuw. Je loopt over het maagdelijke sneeuwpaden, langs indrukwekkende vergezichten, imposante kloven en kristalheldere bergmeertjes. In de uitgestrekte bossen maak je grote kans om edelherten, steenbokken, gemzen en roofvogels te spotten. Hier geniet je van frisse berglucht midden in de ongerepte natuur.

Hotel voor levensgenieters
Hotel Post in Lermoos is een van de mooiste wellnesshotels van Tirol. Een hotel waar je elk jaar weer naar terugverlangt als je eenmaal de gemoedelijke sfeer en hemelse luxe hebt geproefd. Met ruime, authentiek kamers met schitterend uitzicht, culinair dineren op niveau, een knusse bar en een hartverwarmende gastvrijheid. Het ligt midden in een skigebied met 215 km aan geprepareerde pistes waarvan 66% sneeuwzeker.

Fabuleuze Spa
Het Spa-complex van het hotel heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter met vele sauna’s waaronder een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je na een dag skiën heerlijk tot rust in de Rest-Dream-Rooms bij een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Winter PUR 2024 Arrangement Hotel Post (Viersterren-Superior)
Geniet tijdens het Winter PUR Arrangement in Hotel Post Lermoos van 7 overnachtingen in een van de prachtige suites. Het arrangement is inclusief Post-volpension, Sneeuwschoenwandelen met gids en Post Alpin SPA met zwembad, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimtes. Ga voor meer informatie naar www.post-lermoos.at.