Drie goede redenen voor een rit met de arrenslee

Drie goede redenen voor een rit met de arrenslee

december 10, 2021 Uit Door Martijn

Klim op de arrenslee en kruip samen lekker warm onder het knusse deken. De rit kan beginnen. Prachtige paarden trekken jong en oud, gezinnen en stelletjes door het idyllische winterlandschap van de Tiroler Zugspitz Arena. Het is de ultieme manier om te genieten van de rust en de adembenemende natuur. Samen met je lieverd(s) en met zicht op de magnifieke top van de Zugspitze.

Er zijn kortgezegd drie goede redenen om een ritje te maken met de paardenslee. Ten eerste: het is vakantieplezier voor iedereen. Een ritje met de arrenslee is niet alleen voor romantici en kersverse stelletjes een leuke ervaring. Ook voor kinderen is een uitstapje met de paardenslee een onvergetelijke herinnering in de sneeuw.

Schilderachtige valleien
Het is ook een prima manier om de unieke natuur ontdekken in de Tiroler Zugspitz Arena. De besneeuwde boomtoppen glinsteren in de zon alsof ze bezet zijn met kleine edelstenen. Fijne poedersneeuw verandert de regio in een sprookjesachtig wonderland. In een gemoedelijk tempo rijd je door de schilderachtige dalen van de Tiroler Zugspitz Arena.

En last but not least, het is pure ontspanning. Je komt lekker tot rust en bent weg van alle drukte. Zet je gedachten op nul en geniet van de stilte: een paardensleetocht is een verrukkelijke compensatie voor de alledaagse routine.

Het wordt een rit om nooit te vergeten. Wat na een romantische paardensleetocht in geen geval moet ontbreken is wat lekkers te eten bij een van de vele gezellige herbergen in het dal. Hier word je aan de Tiroolse kant van de Zugspitze op culinaire wijze in de watten gelegd met heerlijke traditionele, regionale gerechten.

Tiroler Zugspitz Arena, je bent er zo
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en wintercampings waar je heerlijk kunt recreëren. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur, maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven.

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43 567 320 000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.