Geniet van een actieve Alpenzomer in Tirol

Geniet van een actieve Alpenzomer in Tirol

juli 13, 2020 Uit Door Martijn

De Tiroler Zugspitz Arena biedt dit jaar de ideale formule voor een heerlijke zomervakantie. Het ligt in Oostenrijk, net over de Duitse grens en is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen, klimmen, rodelen, paragliden en golfen. Maar ook roeien, vissen, duiken en zwemmen in blauwe bergmeren. In de charmante dorpjes Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach, Biberwier, Heiterwang am See en Namlos vind je de lekkerste restaurants.

Als je met de auto op vakantie wilt, dan is de Tiroler Zugspitz Arena een ideale vakantiebestemming. De Tiroler Zugspitz Arena omvat zeven charmante dorpjes aan de Oostenrijkse kant van de Zugspitze in het Tiroolse Außerfern. In het noorden ligt het Wetterstein-gebergte met de Zugspitze en in het zuiden de Mieminger-bergketen.  

Interactieve routeplanner
Voor de sportievelingen zijn er heel veel afwisselende wandelpaden en fietstochten. Deze vind je eenvoudig op de actieve routeplanner op www.zugspitzarena.com/nl. Hier vul je al je wensen in qua moeilijkheidsgraad, lengte, hoogtemeters en tijdsduur. Vervolgens krijg je alle wandel- of fietsroutes in het gebied die bij je passen, inclusief plattegrond.

Veel te beleven
Naast sportieve activiteiten is er in de Tiroler Zugspitz Arena nog veel meer te beleven. Zoals een fondue-avond op de top van de Zugspitze (2962 m) met een adembenemend uitzicht. Of een wandeling met de lokale gids Michaela Suitner door het Ehrwalder Keteldal met uitleg over de botanica, fauna, flora en geologie van het gebied. Verder kun je genieten van openluchtconcerten, brouwerij-bezoeken, wildspotten, früschoppen en almfeesten. Dat alles in de authentieke Tiroler ambiance.

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43567320000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.