Mizuno Wave Sky Neo hardloopschoen

Mizuno Wave Sky Neo hardloopschoen

augustus 17, 2020 Uit Door Martijn

Het Japanse merk Mizuno lanceert de Wave Sky Neo, een snelle hardloopschoen voor langeafstandlopers. De schoen is uitgerust met MIZUNO ENERZY CORE, een revolutionair nieuw materiaal in de tussenzool dat zorgt voor een ongeëvenaarde veerkracht en demping. Deze Neo-versie van de Wave Sky-familie geeft 56% meer energie terug en is tot 293% zachter. De innovatieve schoen is speciaal ontwikkeld voor competitieve runners die hun PR flink willen verbeteren.

Het topmodel van Mizuno is dankzij de geraffineerde constructie misschien wel de beste allround hardloopschoen van dit moment. Bij uitstek een schoen voor marathonlopers die een ultiem zwevende en extra bouncy sensatie willen ervaren tijdens het hardlopen. Het superdynamische, responsieve vermogen maakt deze lichtgewicht schoen voelbaar sneller.

Dankzij het rekbare bovenwerk van WaveKNIT is de Wave Sky Neo optimaal ademend. De ondersteunende, sok-achtige pasvorm biedt veel ondersteuning en verbetert je beweging. Het helpt tevens om je voeten koel te houden.

Innovatieve zoolconstructie
De integrale zool is opgebouwd uit een dubbele laag MIZUNO ENERZY CORE, MIZUNO ENERZY en Foam Wave. Een door en door geteste constructie die zorgt voor de extreem zachte demping en het extra bouncy gevoel. Het opvallende oog in de hak isoleert de impact bij elke voetlanding. De afgeronde zool zorgt voor vloeiende passen met een natuurlijke overgang van voetafwikkeling naar teenafwikkeling. Je ervaart meer stabiliteit en meer drive.

Het comfort van de Wave Sky Neo geeft je een soeverein gevoel; de doordachte constructie verkleint tevens de kans op hardloopblessures. Kortom, een hardloopschoen voor je beste run ooit.

Informatie
De Mizuno Wave Sky Neo is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 199,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.