Olight fietsverlichting, een lichtkanon op je fiets

Olight fietsverlichting, een lichtkanon op je fiets

november 3, 2020 Uit Door Martijn

Olight, bekend van de krachtige LED-zaklampen, komt nu met een set puike fietslampen en gaat daarmee de concurrentie aan met grote namen als BBB en Sigma Sport. Zo is het achterlicht RN120 heel bijzonder omdat het feller gaat branden naarmate je harder remt. Dat is te danken aan ingenieuze sensortechnologie. De Olight Allty 2000 is een compacte fietslamp die maar liefst 160 meter ver schijnt. Ideaal bij hoge snelheden op onverlichte wegen. Een speciale lens zorgt ervoor dat je tegenliggers niet verblindt.

De oplaadbare, draadloze fietslampen van Olight zijn op zowat alle fietsen te gebruiken. Of het nu een stadsfiets, mountainbike, racefiets, e-bike of speed pedelec is, ze passen altijd.

Fietslamp Olight Allty 2000
De Olight Allty 2000 is een oplaadbare fietslamp met 5 lichtstanden en 4 helderheidsniveaus per lichtstand. In de hoogste stand is de lichtopbrengst maar liefst 2000 lumen. In de zuinigste stand van 55 lumen blijft de lamp 14,5 uur branden. De memoryfunctie zorgt ervoor dat de laatst ingestelde stand wordt bewaard. Het display bovenop geeft alle informatie die je nodig hebt.

De speciale optische lens is zo geconstrueerd dat je tegenliggers niet snel verblindt en dat het licht goed over het wegdek en de omgeving wordt verspreid. Erg fijn en veilig als je over oneffen terrein fietst. De Allty is snel vast te zetten op het stuur door middel van een bajonet-snelsluiting.

De lichtgewicht fietslamp is extra degelijk uitgevoerd en bestand tegen alle weersomstandigheden. De krachtige, dubbele 3500mAh accu is oplaadbaar via een usb kabel. Slim: de lamp kan ook als powerbank en helmlamp worden gebruikt. 

Achterlicht Olight RN120
De Olight RN120 is een achterlicht dat werkt als een remlicht. Dankzij ingenieuze technologie gaat de lamp namelijk feller branden bij een sterke vertraging. Als je remt valt dat dus direct op in het verkeer. Het licht is rondom, tot 260 graden goed zichtbaar. Er zijn meerdere lichtstanden.

Een ander groot voordeel is dat dit achterlicht gewoon oplaadbaar is. Je kunt het snel monteren en demonteren dankzij de snelsluiting: handig tegen diefstal of om op te laden. Past in elke jaszak.

Informatie
De fietslampen van Olight zijn verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops. Twee jaar garantie. Consumentenadviesprijs Olight Allty 2000: € 179,95. Deze fietslamp is ook in twee lichtere versies verkrijgbaar: Olight RN800 (800 lumen) € 74,95 en Olight RN1500 (1500 lumen) € 97,95. Achterlicht Olight RN120: € 44,95. Ga voor meer informatie naar www.olightstore.nl.