Eyecatcher, de SM 3710 Powerblender van Severin

Eyecatcher, de SM 3710 Powerblender van Severin

november 20, 2020 Uit Door Martijn

In elke supermarkt vind je vandaag de dag een keur aan bevroren fruit voor smoothies. Ideaal als je op zoek bent naar een lekker en plantaardig dieet. Dan is het wel handig als je een krachtige blender in huis hebt. Zoals de Severin SM 3710 Powerblender met een supersterke motor van 1000 Watt. Daarmee maak je de lekkerste, gladde smoothies, van zowel vers als bevroren fruit. Ook ideaal om ijs mee te crushen of soepen, sauzen en bevroren desserts te maken.

De Severin Powerblender is een eyecatcher voor elke keuken. Het roestvrijstalen design met toetsverlichting en de glazen schenkkan geven dit prachtige apparaat een strakke look. Dankzij de rubberen antislipvoetjes is de blender heel stabiel.

Altijd het beste resultaat
De blender heeft twee automatische programma’s: voor smoothies en crushed ice. Zo krijg je met één druk op de knop altijd het beste resultaat. Het 6-bladig roestvrijstalen mes onderin de glazen kan is ingenieus ontworpen. De opstaande mespunten zorgen voor een mini-tornado die de ingrediënten naar de messen toe haalt. De horizontale mespunten hakken alles fijn en de onderste messen zorgen ervoor dat er geen stukjes op de bodem achterblijven.

Wil je zelf de snelheid bepalen? Dat kan. De snelheid is traploos in te stellen door middel van een soft-grip draaiknop tot maar liefst 20.000 toeren per minuut. Je kunt ook gebruik maken van een pulsfunctie. Het deksel heeft een vulopening met geïntegreerd maatbekertje. De hittebestendige schenkkan heeft een inhoud van 1500 ml. Kan en mes zijn geschikt voor de vaatwasser en dus eenvoudig te reinigen.

Informatie
De Severin SM 3710 Blender is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshops. Adviesprijs € 82,95. Vermogen 1000 W. Kijk voor meer informatie op www.severin-international.com/nl.