Tefal Optigrill Elite XL – Voor onvergelijkbare kookresultaten

Tefal Optigrill Elite XL – Voor onvergelijkbare kookresultaten

juli 15, 2021 Uit Door Martijn

Met Optigrill Elite XL, een nieuwe generatie intelligente binnengrills met XL-capaciteit, grilt u het hele jaar door verrukkelijke maaltijden voor acht personen.

Meer programma’s voor eindeloos veel kookmogelijkheden
Optigrill Elite XL zorgt voor perfecte kookresultaten, afgestemd op uw smaak en voorkeuren. De grill heeft een XL-oppervlak voor heerlijke maaltijden tot acht personen en is uitgerust met intelligente technologie die de kooktijd automatisch aanpast aan de dikte en hoeveelheid van het voedsel.

Met eindeloos veel mogelijkheden dankzij de zestien automatische programma’s garandeert de Optigrill Elite XL het hele jaar door perfecte kookresultaten. Met de hulp van de kookassistent grilt u stap voor stap zowel klassieke gerechten zoals vlees, kip, vis en groenten, maar ook andere gerechten zoals lamsvlees of vegetarische hamburgers. De boostfunctie zorgt voor heerlijke en perfect dichtgeschroeide stukken vlees met onweerstaanbare grillstrepen. Krokant vanbuiten en mals vanbinnen, zoals het hoort.

Een unieke ervaring
Tal van extraatjes maken dit toestel nog gebruiksvriendelijker: dankzij het uitgekiende design, de opvangbak voor vleessappen en de uitneembare, vaatwasbestendige platen met antiaanbaklaag is de Optigrill Elite XL snel en eenvoudig te reinigen.

Tot slot bevat het grillkookboek 28 grillrecepten voor alle seizoenen, inclusief XL-recepten voor maximaal 8 personen, voor grote gezinnen en voor speciale gelegenheden.