Je vakantiewas weer stralend fris

Je vakantiewas weer stralend fris

augustus 31, 2020 Uit Door Martijn

Om een extra goed gevoel over te houden van je vakantie was je de was ecologisch verantwoord schoon. Bijvoorbeeld met waspoeders van Klok die ook nog eens huidvriendelijk zijn. Ze zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof.

Klok Waspoeder Kleur wast alle gekleurde was intensief en veilig schoon, met bescherming van alle kleuren. Waspoeder Wit wast alle witte en kleurechte was ook bij lagere temperaturen weer stralend fris. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen.

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Asthma Allergy Nordic label
Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,29 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten tijdelijk € 19,99.