Maak van je slaapkamer een vorstelijke suite

Maak van je slaapkamer een vorstelijke suite

augustus 28, 2020 Uit Door Martijn

Een tikje aristocratisch, zo zou je het nieuwe dekbedovertrek Rex uit de najaarscollectie van De Witte Lietaer wel kunnen noemen. Het koningsblauwe dessin is voorzien van een subtiel kroontje, bescheiden zoals het echte adel betaamt. Door de combinatie met warm okergeel krijgt je bedding een vorstelijke sprankeling. Zo creëer je met de Rex een totaal andere beleving van je slaapkamer.

Dekbedovertrek Rex is gemaakt van 100% katoen-satijn, een duurzame stof met een luxe uitstraling. De satijnbinding geeft de stof een chique glans en elegante look. De stof voelt heerlijk zacht en soepel op de huid. Katoen-satijn is goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort, het zorgt voor warmte in de winter en geeft verkoeling tijdens warmere nachten.

Het prachtige dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het mooie design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Informatie
De Witte Lietaer Rex dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be. Samenstelling 100% gekamd katoen/satijn, 200 draden per inch², 120 g/m².