AfterShokz XTrainerZ, een koptelefoon voor onder water

AfterShokz XTrainerZ, een koptelefoon voor onder water

september 9, 2019 Uit Door 50 Plus – Beleef.nl

Zwemmen, surfen, suppen, kanoën en zeilen op de beat van je favoriete muziek, dat kan met de nieuwe XTrainerZ. Een koptelefoon voor onder water van AfterShokz. De waterdichte MP3-botgeleidingshoofdtelefoon heeft 4GB geheugen, goed voor zo’n 1200 songs. En een batterij voor een playlist van acht uur. Zo kan je je smartphone op het droge laten liggen terwijl je geniet van heerlijke muziek in het water.

Het geluid van de XTrainerZ (spreek uit crosstrainers) is spectaculair: mooi gedefinieerd met een volle bas. Je kunt de hoofdtelefoon prima gebruiken in combinatie met zwemmuts, zwembril en oordoppen en je duikt ermee het water in zonder dat hij afvalt. Fiets of ren je graag door de regen, dan is de XTrainerZ natuurlijk ook ideaal, vooral omdat je de verkeersgeluiden dan nog hoort.Bestand tegen zeewater
De hoofdtelefoon werkt op basis van bone conduction waarbij ultrasone geluidsgolven via het jukbeen worden doorgegeven aan het binnenoor. Op deze manier bereikt het geluid het slakkenhuis zonder dat het trommelvlies wordt belast. Je oren zijn niet bedekt waardoor omgevingsgeluiden goed hoorbaar blijven wat van belang is voor je veiligheid. Je blijft in contact met de omgeving terwijl de adrenaline door je lichaam stroomt.

De XTrainerZ is heel gebruiksvriendelijk: met één knop regel je het volume en kies je tussen de normale, willekeurige of herhaalmodus. Muziek download je eenvoudig vanaf je PC met de bijgeleverde USB kabel. De XTrainerZ is IP68 waterproof, bestand tegen zee- en zwembadwater en kan tot twee meter worden ondergedompeld. Een must-have voor iedere watersporter.

Informatie
AfterShokz XTrainerZ is verkrijgbaar in verschillende kleuren bij outdoor- en sportwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 159,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Het bericht AfterShokz XTrainerZ, een koptelefoon voor onder water verscheen eerst op Beleef.nl.