Je tuin weer up to date? Dit zijn de tuintrends

Je tuin weer up to date? Dit zijn de tuintrends

juni 18, 2020 Uit Door Martijn

De zomer van 2020 gaat voor heel veel Nederlanders anders zijn dan dat ze dit afgelopen jaar voorspeld hadden. Dit omdat de wereld de verspreiding van het Covid-19 virus wil verminderen en verhelpen. Daarom hebben veel Nederlanders de keuze gemaakt om niet meer op vakantie te gaan en die periode spenderen ze vooral in hun tuin of balkon. In dit artikel lees je de tuintrends van 2020 die er voor zorgen dat jouw tuin of balkon klaar zijn voor een zomer in eigen land.

Genieten van het leven in eigen tuin
Genieten van je eigen tuin of balkon is nog nooit zo belangrijk geweest. Dit omdat de meeste Nederlanders in 2020 meer thuis zijn dan dat ze op zomervakantie gaan. Daarom is het super belangrijk dat je in de tuin of balkon een gebied creëert waarin je ongestoord en lekker relaxt kan genieten van het leven. Wat is de perfecte oplossing? Een loungeset. Loungesets zijn tegenwoordig helemaal in en zorgen er voor dat je een plek hebt in de tuin waar je rustig op je gemak kan zitten, lezen, eten of gewoon kan genieten van het lekkere weer. Loungesets zijn gemaakt voor alle weersomstandigheden en de kussens kun je opbergen in een handige kussenbox, voor het geval dat het slecht weer wordt.

Maximaal relaxen
Het is een zonnige, warme dag en het liefste wat je wilt doen is helemaal niks. Wat is dan de beste oplossing en tevens een tuintrend? Hangmatten. Hangmatten dragen bij aan een ontzettend relaxt vakantie in eigen tuin of balkon. Je hebt niet eens bomen nodig om hiervan te kunnen genieten. Door middel van hangmatstandaarden kun je, zelfs zonder bomen in jouw tuin of balkon, genieten van een zachte, kleurrijke en ontspannende hangmat.

Een thema in jouw tuin of balkon
Was je van plan om deze zomer naar Ibiza te gaan maar dat gaat helaas niet meer door? Breng Ibiza dan naar jou! Je eigen tuin of balkon versieren in een bepaalde thema is deze zomer één van de tuintrends van 2020. Naast Ibiza heb je natuurlijk nog veel meer thema’s, denk dan aan; Black & White, Beach vibes, Tropical rainforest en nog veel meer. Maar hoe tover je jouw tuin of balkon om in zo’n thema? Door het gebruik van kleurrijke verlichting, sierkussens en andere tuinaccessoires tover je jouw tuin in een mum van tijd om in het door jou gekozen thema. Grote aanpassingen zijn niet altijd nodig, de details doen ook vaak wonderen.

Tuinkussenstore
Ik hoop dat je nu voldoende inspiratie hebt opgedaan om jouw tuin of balkon klaar te maken voor de zomer van 2020. Al het bovenstaande is terug te vinden op Tuinkussenstore! Alle producten die je vindt op Tuinkussenstore zijn van hoogwaardige kwaliteit en passen stuk voor stuk in de nieuwste tuintrends van 2020.