Klok Vaatwascapsules hebben een snellere werking

Klok Vaatwascapsules hebben een snellere werking

mei 18, 2021 Uit Door Martijn

De nieuwe ecologische vaatwascapsules van Klok zijn beter oplosbaar en hebben een snellere werking dan traditionele vaatwastabletten. Van vette pannen tot kristallen wijnglazen: de capsules maken elke vaat stralend schoon en fris. Ook bij lagere temperaturen. Ze hebben tevens een ingebouwde zoutfunctie zodat bijvullen van zout in de vaatwasser niet nodig is.

De krachtige werking van de all-in-1 vaatwascapsules zorgt voor een sprankelend schoon resultaat. Je plaatst de gebruiksklare capsules eenvoudig in het doseerbakje. Klok vaatwascapsules zijn milieu- en huidvriendelijk en gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label.

Meer werkzame stoffen voor een schone en frisse vaat
Bij Klok Vaatwascapsules wordt het vaatwaspoeder niet meer geperst tot een tablet, maar als los poeder verpakt in een 100% wateroplosbare folie. Ook zijn grondstoffen om een tablet te kunnen persen en vervolgens weer op te laten lossen overbodig geworden. Hierdoor blijft er meer ruimte over voor werkzame stoffen die daadwerkelijk bijdragen aan een schone en frisse vaat.

Informatie
Klok Vaatwascapsules zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Doos á 26 Klok Vaatwascapsules € 5,99. Klok Vaatwascapsules bevatten 0% parfum en 0% kleurstof.