Krachtige airconditioner voor snelle verkoeling

Krachtige airconditioner voor snelle verkoeling

mei 3, 2021 Uit Door Martijn

Honeywell lanceert met de HJ-serie een nieuwe lijn mobiele airconditioner met twee motoren voor een snelle verkoeling. De krachtige motoren leveren een hoge koelingsefficiency waardoor je kamer in no-time op de gewenste temperatuur is. Deze is in te stellen van 16 tot 31°C. Dus hoe heet de zomer ook wordt, met een HJ-airco heb je altijd een koele woon-, werk- of slaapkamer.

Het eigentijdse design van de HJ is erg strak en past in elk interieur. Je bedient de airco met afstandsbediening of spraak: Google Assistent en Amazon Alexa. Of met de handige Honeywell Air Comfort-app (iOS/Android) op je smartphone. Hiermee zet je, voordat je naar huis gaat, de airco alvast aan. Wel zo handig en erg aangenaam. 

De HJ-airconditioners zijn verkrijgbaar met een koelvermogen van 12.000 tot 16.000 BTU en geschikt voor ruimtes met een inhoud van 120 tot 180 m3. Je bespaart enorm op de elektriciteitsrekening door alleen de kamer te koelen die je nodig hebt in plaats van centrale airconditioning in het hele huis. Dat is het grote voordeel van dit apparaat. Dankzij de zwenkwieltjes verplaats je hem eenvoudig naar elke gewenste ruimte.

Smart Digitale Thermostaat
Het apparaat is airconditioner, luchtontvochtiger en ventilator ineen. De airco zorgt voor krachtige koeling in de zomer en ontvochtiging tijdens de klamme seizoenen. De ventilator heeft drie snelheden en  laat lucht circuleren voor alledaags comfort. De thermische overbelastingsbeveiliging zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.

De Smart Digitale Thermostaat activeert automatisch de airconditioning op basis van vooraf ingestelde kameromstandigheden. De 24-uurs timer stel je in via de Honeywell Air Comfort-app voor extra gemak en energiebesparing. Met de filterreinigingswaarschuwing hou je het onderhoud goed bij voor maximale koelprestaties. De reinigingsfilter is uitneembaar en eenvoudig schoon te maken. 

Informatie
De Honeywell Mobiele Airconditioner HJ12CESVWK is verkrijgbaar bij de elektronicaspeciaalzaak of via webshops. Wordt geleverd met raamafdichtingsset. Consumentenadviesprijs vanaf € 599. Ga voor meer informatie naar www.honeywellaircomfort.com.