Nieuw: Glerups sloffen met zwarte rubberzolen

Nieuw: Glerups sloffen met zwarte rubberzolen

september 25, 2020 Uit Door Martijn

Eindelijk zijn ze er dan: Glerups sloffen met zwarte rubberzolen. Het grote voordeel is dat ze lang mooi blijven, zeker als je er veel mee buiten rondloopt. Natuurlijk zijn ze gemaakt van het vertrouwde vilt van 100% schapenwol waardoor ze lekker warm en stevig zijn.

De pantoffels passen zich aan aan de vorm van je voet: niet te strak en niet te los, maar precies goed. Zo comfortabel dat je nooit meer zonder wilt. Je draagt ze het liefst zonder sokken, dan blijven je voeten het warmst. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred.

Handgemaakt
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De handgemaakte sloffen van het Deense merk zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland. Zo laten je warme voeten een ecologisch verantwoorde footprint achter. De sloffen zijn er in model slipper, laars of schoen en verkrijgbaar in zwart, grijs, blauw en groen (dit varieert per model). 

Informatie
Glerups pantoffels met rubber zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.