Zin in: op een zomeravond rondsloffen op de camping

Zin in: op een zomeravond rondsloffen op de camping

april 9, 2021 Uit Door Martijn

Dit jaar kijken we extra uit naar de lange zomeravonden. Lekker naar buiten, een praatje maken en genieten van de vrijheid. Thuis, op de camping of bij je hotel. De buitensloffen van Glerups zijn dan een fijne keuze. Ze zijn gemaakt van merinowol en hebben een waterdichte antislipzool van natuurrubber. Zo blijven je voeten warm en droog, en hou je een goede grip. 

Glerups sloffen zijn erg sterk en toch buitengewoon soepel. Ze zijn gemaakt van vilt, dit is wol dat op een bepaalde manier in elkaar is gehaakt. De sloffen zijn uniseks, dat wil zeggen dat de pasvorm voor mannen en vrouwen gelijk is. Je hoeft enkel de juiste maat te kiezen.

Drie modellen
Er zij drie verschillende modellen: de laars, de schoen en de slipper. De Glerups laars is wat hoger en heeft aan de zijkanten een inkeping om ze makkelijk aan te trekken. Het schoenmodel is een pantoffel die tot onder de enkels komt. De Glerups slipper heeft een lage achterkant waar je gemakkelijk instapt.

Glerups sloffen zijn een weldaad voor je voeten: lekker zacht, warm en licht. Dat is te danken aan de wol van geselecteerde merinoschapen uit Nieuw-Zeeland. De pantoffels draag je het liefst met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.