Verwen jezelf met een weekje Hotel Post Lermoos

Verwen jezelf met een weekje Hotel Post Lermoos

april 14, 2021 Uit Door Martijn

Deze zomer mag de vakantie best heel speciaal zijn. Hotel Post in Lermoos is dan een perfecte bestemming, zeker met de auto. Hier vind je luxe gecombineerd met prachtige natuur rond de Zugspitze. De reusachtige berg ligt op de grens van Duitsland en Oostenrijk. Je maakt de mooiste wandelingen en fietstochten en liefhebbers kunnen hier zwemmen, surfen en duiken.

Vanuit het hotel leer je de ontzagwekkende berg van alle kanten kennen. Met zijn lieflijke almen, indrukwekkende kloven, kristalheldere bergmeertjes en afwisselende boslandschap. Het Oostenrijkse dorpje Lermoos is qua zonuren ook perfect gelegen en daarom is Hotel Post een echte aanrader.

Het viersterren superior hotel biedt alle luxe die een mens zich kan wensen. Prachtige, ruime kamers met schitterend uitzicht, lekker eten op niveau, een knusse bar, indrukwekkende wellness, beautybehandelingen en een hartverwarmende gastvrijheid.

Bergmeren die je zeker moet bezoeken
Hou je van de natuur dan zijn de vele turquoise bergmeren rond Lermoos een must om te bezoeken. Zoals de Blindsee en Seebensee die liggen tussen imposante bergtoppen. De Drachensee is een kristalhelder bergmeer op 1.910 m hoogte. Het ligt direct onder de Coburg hut net boven de Seebensee. Vanwege de hoge ligging is het water hier behoorlijk fris. De Igelsee is een klein idyllisch bergmeer op 1.585m aan de voet van de Igelskopf.

De Heiterwanger See is een van de grotere meren met een gemiddelde watertemperatuur van 18 tot 23 graden Celsius. Dankzij de veelzijdige flora en fauna en een uitzonderlijk goed zicht is de Heiterwanger See een paradijs voor duikers. Het gebied rond de Heiterwanger See is geliefd bij wandelaars, mountainbikers, Nordic Walkers en hardlopers.

Hotel Post Lermoos
Hotel Post Lermoos biedt aantrekkelijke arrangementen waarbij je er overdag op uit trekt met ervaren gidsen en na gedane arbeid geniet van luxe wellness en culinaire verwennerij. Je wandelt onder andere over de Zugspitze met zijn vele panoramapaden door de prachtige natuur. Grotere hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners en voor meer ervaren bergwandelaars.

Arrangement Hotel Post****S: Zugspitze Highlights 2021
Hotel Post in Lermoos combineert op aangename wijze een actieve vakantie met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. Het Zugspitze Highlights Arrangement bestaat uit vijf overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension. Inclusief gebruik van het drieduizend vierkante meter grote Spa-complex met vele luxe sauna’s en baden. Inclusief ticket voor de Highliner spectaculaire voetgangershangbrug en het Z-ticket waarmee je onder andere per lift de top van de Zugspitze kunt bezoeken. Plus Komperdell Nordic stokken waarmee je eindeloos lekker wandelt. Meer informatie en prijzen vind je op www.post-lermoos.at.

Informatie
Hotel Post Lermoos is vanaf 1 juni 2021 weer open, onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Voor reserveringen Hotel Post
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6,  6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at.