De Walker Low van Grisport, de ideale wandelschoen

De Walker Low van Grisport, de ideale wandelschoen

juni 24, 2020 Uit Door Martijn

Voor stedentrips, bos- en strandwandelingen is een lage, lichtgewicht wandelschoen de beste keuze. De nieuwe Grisport Walker Low is hiervoor bij uitstek geschikt, ook voor het wandelen over lichtglooiend terrein. De schoen biedt een uitstekende demping en stabiliteit en zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Het bovenwerk van nubuck kwaliteitsleer is stevig en geeft je voet rondom veel steun.

De Walker Low is een schoen uit de Walking collectie van Grisport. Hij is uitgevoerd met een Vibram Evolution zool die veel grip heeft op zowel droge als natte ondergrond. Het buigpunt ligt vanzelfsprekend midden onder de voorvoet voor een natuurlijke pas. Handig en hygiënisch zijn de losse, antibacteriële inlegzolen die je na het wandelen uit de schoen haalt om te ventileren.

Mooie wandeltochten op Grisport.nl
De stabiele Walker Low heeft een mooie afwerking en goede pasvorm voor normale voeten. Rond de enkels is de schoen zacht gepolsterd voor extra comfort. De veters glijden soepel door de veterogen waardoor je de schoen snel aantrekt en strikt. Een stoere stootrand op de neus biedt de nodige bescherming.

De schoen ademt uitstekend dankzij het waterdichte en ademende Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt. Verder is de wandelschoen voorzien van het R-system, een sterke, van nylon gemaakte brug tussen hak en voorvoet, die zorgt voor maximale stabiliteit. Ga voor meer informatie naar de vernieuwde website www.grisport.nl, hier vind je tevens veel inspiratie en mooie wandeltochten.

Informatie
De Grisport Walker Low is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops. In de kleuren Bruin, Zwart, Antraciet en Blauw. Consumentenadviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.