Zugspitz resort, volop ruimte, natuur en vertier in luxe vakantieparadijs

Zugspitz resort, volop ruimte, natuur en vertier in luxe vakantieparadijs

juni 23, 2020 Uit Door Martijn

Wil je deze zomer een actieve vakantie combineren met veel ruimte en gezelligheid? Rij dan eens naar het Oostenrijkse Ehrwald: net over de Duitse grens en uitstekend bereikbaar met de auto. Hier vind je het omvangrijke Zugspitz Resort dat ongekend veel vertier biedt voor actieve gezinnen. Ideaal zijn de gezinsappartementen in Tiroler landhuisstijl waar je met je gezin geniet van een heerlijke vakantie.

Het complex is zeer ruim opgezet zodat je met gemak overal de anderhalve meter afstand kunt bewaren. Met het Zugspitz Hygiëne Plus-concept worden alle maatregelen genomen voor een veilig verblijf.

Prachtige Alpennatuur
Het resort ligt aan de voet van de majestueuze Zugspitze met zijn prachtige Alpennatuur. In de zomer wandel je hier langs prachtige panorama’s, fiets je met de mountainbike door de bergen of klim je via een van de 130 klimroutes naar boven. Je kunt ook met de lift naar de top voor een onvergetelijk uitzicht op 2962 meter hoogte.

Luxe Spa voor volwassenen
In het viersterrenresort kunnen zowel kinderen als volwassenen zich uitstekend vermaken. Buiten is er een kartbaan en een grote avonturenspeeltuin. Heb je als ouder behoefte aan een moment voor jezelf dan is er ook een luxe, afgelegen Spa die enkel voor volwassenen toegankelijk is. In het sfeervolle restaurant geniet je elke dag van de traditionele keuken met regionale ingrediënten. Of je maakt zelf je maaltijd in de keuken van je appartement. 

Kinderzwemparadijs
In het nieuwe kinderzwemparadijs met vijf avontuurglijbanen, piratenschip, junglebrug en onderwaterwereldster Nemo verveel je je geen moment. Er is een gevarieerd kinderanimatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën vanaf 3 jaar, van de kleinste gasten tot avontuurlijke tieners. Er is ook een kinderopvang. Ouders en kinderen zijn welkom in de gezinswellness: er is een familiesauna, familiestoombad en ontspanningsruimte.

Op de website www.zugspitz-resort.at vind je altijd wel een passend arrangement.