Goede wandelschoenen maken jouw wandeling beter!

Goede wandelschoenen maken jouw wandeling beter!

februari 26, 2021 Uit Door Martijn

De nieuwe wandelschoenen Arizona Mid van Grisport zijn een goede keuze. Die draag je voor korte, maar zeker ook langere wandelingen, van 10.000 stappen of meer. De schoen is speciaal ontwikkeld voor dames. Je voeten blijven fit omdat hij veel demping en veerkracht geeft. Omdat het oog ook wat wil is de wandelschoen trendy uitgevoerd met een lichte zool.

Waterdicht en ademend
Dankzij de uitstekende polstering is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. De halfhoge schacht geeft veel stabiliteit en dankzij de stalen veterhaken trekken de stevige veters soepel aan. Zo vormt de schoen zich perfect om je voet. 

De schoen is gemaakt van hydro-leer met een waterproof membraam dat ervoor zorgt dat hij waterdicht is en toch optimaal ademt. Door de toplaag met antislipstructuur schuift je sok niet heen en weer in de schoen en blijft hij extra goed om je voet zitten. De extra grip op zowel droge als natte ondergrond heeft de Arizona te danken aan de Vibram Evolution zool.

Zo zie je maar, er zijn genoeg redenen om je voeten een goede wandelschoen te gunnen. En de schoenen van Grisport gaan ook nog eens jarenlang mee. Dat zijn veel dagen wandelplezier.

Informatie
De Grisport Arizona Mid voor dames is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops in de kleuren Bruin, Zwart en Blauw. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.