Grisport Graz Mid, de ideale wandelschoen voor thuis en in de bergen

Grisport Graz Mid, de ideale wandelschoen voor thuis en in de bergen

februari 27, 2020 0 Door Martijn

Het is gezond om iedere dag minimaal een half uur te wandelen. De nieuwe wandelschoen Graz Mid van Grisport is daarvoor ideaal. Je trekt hem makkelijk aan, hij loopt formidabel en heeft een stevige grip dankzij de Vibram Evolution zool. Het is een stabiele schoen met veel demping die ook geschikt is voor langere hikes op kiezeltrails, ongelijke bosgrond en rotsachtige paden. 

De wandelschoen is degelijk uitgevoerd in Nubuck kwaliteitsleer. Je voeten blijven droog als je door waterplassen loopt dankzij het waterdichte membraan dat tussen de verschillende lagen van de schoen is verwerkt. Dit zorgt tevens voor een optimaal ademend vermogen.

Meebuigende peesbeschermer
De schoen heeft een ruime instap met een zachte tong en hielschacht en sluit overal netjes aan zonder ook maar ergens te drukken. De stevige veters trekken soepel aan dankzij de stalen veterhaken met rip-proof vetersluiting. Zo vormt de schoen zich perfect om je voet. De Graz is opvallend flexibel bij afwikkeling van de voet en is voorzien van een peesbeschermer die meebuigt in de beweging. Een schoen waar je uren op kunt lopen zonder vermoeide of branderige voeten te krijgen.

Informatie
Grisport Graz Mid is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en -webshops. In de kleuren Antraciet, Zwart, Beige en Blauw. Consumentenadviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.