Outdoorlaars voor herfst en winter

Outdoorlaars voor herfst en winter

oktober 30, 2019 0 Door Martijn

De nieuwe outdoorlaars Viken van Grisport heeft de eigenschappen van een wandelschoen. En dat is ideaal als je het lekker vindt om veel buiten te zijn, ongeacht het weer. Je voeten blijven lekker warm dankzij de zachte voering. De ritssluiting zorgt ervoor dat je de laars makkelijk aantrekt en vaak draagt. Niet alleen voor een mooie herfstwandeling, maar ook rond het huis. Kortom, de Viken is een echte allrounder.

De wandellaars is optimaal ademend dankzij het waterdichte Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De buitenkant is gemaakt van sterk Nubuckleer. De Vibram zool zorgt voor een perfecte controle op de ondergrond. Dat maakt de outdoorlaars extra geschikt voor herfst en winter.

Ademend vermogen
De Grisport Viken is voorzien van een anatomisch voetbed dat uitneembaar is en eveneens een groot ademend vermogen heeft. Het is antibacterieel en gaat geuren tegen. De wandellaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor dames en heren.

Informatie
De Grisport Viken is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.grisport.nl.