X-Mug, de opvouwbare koffiebeker van Sea To Summit

X-Mug, de opvouwbare koffiebeker van Sea To Summit

april 24, 2021 Uit Door Martijn

Superhandig voor onderweg en edeaal voor koffie en thee tijdens je bikepacking– of hiking trip. De nieuwe X-Mug van Sea to Summit is om twee reden bijzonder: hij is inklapbaar en hij heeft Cool Grip. Om met het laatste te beginnen, de Cool Grip bestaat uit groeven die ervoor zorgen dat je de hitte niet door de beker heen voelt. Overigens, een smoothie blijf ook langer ijskoud in de beker dankzij de isolerende werking.

De mok vouwt dicht tot een platte disk van 15 mm dankzij het ingenieuze silicone vouwsysteem van Sea to Summit. De stijve rand houdt de beker stevig en gemakkelijk om uit te drinken. De X-Mug past in je rugzak, jaszak, koffer en in het dashboardkastje van je auto. Perfect voor kampeervakanties en actieve buitensportreizen.

X-Mug en de kleinere X-Tumbler
De Cool Grip X-Mug heeft een inhoud van 480 ml en is gemaakt van BPA-vrije voedselveilige silicone. De hittebestendige beker past ingevouwen perfect in andere X-serie producten. Hij kan ook gebruikt worden als maatbeker dankzij de maatvoeringen aan de binnenzijde van de beker.

De Cool Grip X-Tumbler is met een inhoud van 350 ml wat kleiner en ideaal voor een biertje, frisdrank, wijn of mixdrankje aan het eind van een lange wandeling. Of een kop hete bouillon.

Informatie
De Sea to Summit Cool Grip X-Mug (480 ml) en X-Tumbler (350ml)  zijn verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs Cool Grip X-Mug € 16,95 en Cool Grip X-Tumbler 14,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.