Schone vaat, ecologisch verantwoord, zacht voor je handen

Schone vaat, ecologisch verantwoord, zacht voor je handen

februari 6, 2021 Uit Door Martijn

In deze tijd waarin je vaker je handen wast merk je dat ze mogelijk wat droger worden. Gebruik daarom voor de vaat een afwasmiddel dat mild is voor je handen. Bijvoorbeeld Klok Original of Xtra Care die beide op effectieve wijze de vaat reinigen en zacht zijn voor je handen. Ze zijn ook nog eens ecologisch verantwoord.

Het grote voordeel van een neutraal afwasmiddel zoals Klok is dat je de vaat glanzend schoonmaakt en de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Doordat er geen parfums en kleurstoffen zijn toegevoegd zijn de Klok afwasmiddelen zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Ze zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Informatie
Klok afwasmiddelen zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Flacon Klok Original 500 ml € 1,19. Klok Xtra Care 500 ml € 1,29. Flacon 1000 ml € 2,39. Met het doseringsadvies kun je met één flacon à 500 ml tot honderd keer afwassen. Klok afwasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof.

Over Klok
Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar. Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel. 

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.