Een vleugje renaissance in je slaapkamer

Een vleugje renaissance in je slaapkamer

februari 8, 2021 Uit Door Martijn

Met het nieuwe dekbedovertrek Olivia van De Witte Lietaer breng je een vleugje renaissance in je slaapkamer. Het opvallende oranje, gecombineerd met grijstinten en dieppaars, geeft een dromerige sfeer uit vervlogen tijden. Renaissance betekent letterlijk wedergeboorte. Misschien is dat wel wat een goede nachtrust met je doet, je als herboren voelen.

Het Olivia dekbedovertrek van lichtgewicht katoen-satijn voelt zacht aan op je huid en valt soepel om je lichaam. De satijnbinding geeft een chique zijdeglans wat zorgt voor een luxe uitstraling. Olivia is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. De getoonde unikleur is Rooibos-oranje waarmee je een elegante look met een mysterieus tintje creëert.

Heerlijk slaapcomfort
Dankzij de warmteregulerende en vochtabsorberende eigenschappen biedt het overtrek een aangename warmte en draagt het bij aan een heerlijk slaapcomfort. Dekbedovertrek Olivia heeft een wijde flessenhals en kan daardoor makkelijk over het dekbed worden getrokken. Het laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks. Het dekbedovertrek wordt geleverd inclusief kussenslopen.

De sprankelende Smart Collection van De Witte Lietaer bevat naast de Olivia-serie ook badhanddoeken (Hélène, Stéphanie, Ophélia) en badmatten (Pacifique) die qua kleur helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Informatie
De Witte Lietaer Olivia uit de Smart Collection (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. 100% katoen-satijn. Winkeladviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.