De Mizuno Wave Rider 23 hardloopschoen

De Mizuno Wave Rider 23 hardloopschoen

maart 28, 2020 0 Door Martijn

Het is belangrijk om in deze tijd goed in conditie te blijven. Ga daarom lekker in je eentje hardlopen en gebruik deze periode om je prestaties te verbeteren. Mizuno, ook bekend van de handbal schoenen, introduceert daarvoor de Wave Rider 23. Een lichtgewicht hardloopschoen die geschikt is voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Hij is speciaal is ontwikkeld voor de allround hardloper die op zoek is naar dynamische demping en hoge energieteruggave. 

Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie, alles staat bij Mizuno in het teken van progressie en comfort. De iconische Wave-plaat werkt als een springveer die zorgt voor maximale voorwaartse energieteruggave. Dankzij de U4ic tussenzool voelt iedere landing zacht en de U4icX-vering in de hiel zorgt ook daar voor extra demping. Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen waardoor de Wave Rider 23 je voeten koel houdt en je hardloopprestaties verbeteren.

Verharde weg en bospaden
Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet. Hardlopen over de verharde weg voelt zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen erg stabiel en comfortabel.

De Wave Rider 23 heeft ademend mesh aan de bovenzijde dat zorgt voor een optimaal aansluitende pasvorm dankzij Dynamotion Fit. Je voet en de schoen worden één waardoor je goed afwikkelt en een perfecte grip houdt. Vaak moeten lopers enige tijd wennen aan hun nieuwe schoen, maar niet bij de Mizuno Wave Rider 23: die voelt bij de eerste training meteen comfortabel en vertrouwd.

Informatie
De Mizuno Wave Rider 23 is verkrijgbaar bij runningspeciaalzaken en webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.