Vogels verwennen met de vogel- en voederhuisjes van Point-Virgule

Vogels verwennen met de vogel- en voederhuisjes van Point-Virgule

september 29, 2020 Uit Door Martijn

Maak van je tuin of balkon een openluchtvolière met de vogel- en voederhuisjes van Point-Virgule. Want wat is er leuker dan het gadeslaan van onze gevederde vriendjes in de vrije natuur? Je helpt ze er ook enorm mee, want de koude winter komt er weer aan. De huisjes zijn gemaakt van bamboevezel en verkrijgbaar in verschillende modellen. De kleuren zijn net zo vrolijk als de vogeltjes die eropaf komen: oranje, okergeel, jagersgroen en naturel.

De herfst is het ideale seizoen om vogelhuisjes op te hangen omdat vogels dan beschutting zoeken tegen gure wind en kou. Als het plekje bevalt gaan ze er in het voorjaar ook broeden. De voederhuisjes hang je op om ze bij te voeren. Ook liefst op een rustige plek in de tuin of op balkon, droog en uit de wind.

Je hebt er zelf ook veel plezier van
Vanwege de verregaande urbanisatie in Nederland hebben vogels steeds meer moeite om geschikte nest- en eetplekken te vinden. Daarom is het goed om ze een handje te helpen en zo de vogelstand op peil te houden. Een vogel- of voederhuisje in de tuin is echt een goede bijdrage. Bovendien heb je er zelf ook erg veel plezier van want de huisjes zien er prachtig uit.

Informatie
De Vogel- en Voederhuisjes van Point-Virgule zijn verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en webshops. Adviesprijzen: Vogelhuisjes vanaf € 15,95 en Voederhuisjes vanaf € 12,95. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.