Knappe waterfles

Knappe waterfles

september 12, 2019 0 Door Martijn

Het design van de nieuwe Point-Virgule waterfles ademt eenzelfde frisheid als een verkoelende slok water op een zonovergoten dag. De fles is prachtig gestileerd en verkrijgbaar in onder andere muntgroen, hemelblauw en wijnrood. Hiermee laat je zien dat je stijlvol door het leven stapt.

Het is belangrijk om regelmatig water te drinken. Met deze fles heb je altijd voldoende water bij de hand naar je werk, school of tijdens een lange autorit of wandeling. Stop de lekvrije fles in je tas of rugzak en hydrateer je waar en wanneer je wilt.

Bamboe dop
De fles is gemaakt van sterk borosilicaatglas en de buitenkant van de dop is van prachtig bamboe. Het hoesje van siliconen zorgt voor bescherming tegen de hitte en geeft een goede grip. De inhoud van de waterfles is 580 ml.

Informatie
De waterflessen van Point-Virgule zijn verkrijgbaar bij de huishoudspeciaalzaak en via webshops. In de kleuren muntgroen, hemelblauw, wijnrood, koper, petrolgroen, donkergrijs en wit. Consumentenadviesprijs € 17,95. Ga voor meer informatie naar www.point-virgule.nl.