Laat die zomer maar komen, met de Barbecook Stella buitenkeuken!

Laat die zomer maar komen, met de Barbecook Stella buitenkeuken!

februari 20, 2020 0 Door Martijn

Steakhouses gebruiken hem al jaren: de infraroodbrander. Hiermee schroei je vlees supersnel dicht waardoor het een lekkere, krokante bite krijgt. Het vlees blijft ook veel sappiger. De nieuwe Barbecook Stella 4311 vierpits barbecue heeft zo’n infraroodbrander. Deze brandt met zijn extreme hitte een mooie donkerbruine crust op elke ribeye, bavette of tonijnsteak.

De infraroodbrander zorgt er ook voor dat het gietijzeren rooster gloeiend heet wordt waardoor je de karakteristieke grillmarks op je vlees krijgt. En op je paprika, courgette of aubergine. Dit is niet alleen mooi, maar geeft ook extra smaak dankzij de karamelisatie van de natuurlijke suikers in vlees en groenten.

Luxe buitenkeuken
De Barbecook Stella 4311 is een luxe buitenkeuken met als basis een gasbarbecue met vier krachtige branders. Hierdoor is hij altijd gebruiksklaar en gebruik je hem heel vaak. Met de One Hand knoppen start je in één draai de branders en kun je genuanceerd de hitte regelen. Zo houd je de cuisson van je bereidingen perfect onder controle. De geïntegreerde thermometer in het deksel is daarbij onontbeerlijk.

De verrijdbare tuinkeuken heeft veel opbergmogelijkheden voor kookgerei. Tevens heeft hij een extra groot, opklapbaar werkblad met verschuifbare accessoirehaken. De zwarte, geëmailleerde afwerking met RVS-details maakt de Stella duurzaam een geeft het een luxe uitstraling.

Variatietip
Vervang het middelste rooster van de barbecue eens door een Barbecook Pizzaplaat. Of een Planchaplaat waarop je naast vlees en groenten ook heerlijke visgerechten, gamba’s, mosselen en pannenkoekjes kunt bakken.

Informatie
De Barbecook Stella 4311 met infraroodbrander is verkrijgbaar bij tuincentra en webshops. Consumentenadviesprijs € 849. De Stella is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, vanaf € 599. Ga voor meer informatie naar www.barbecook.com.