Tafellinnen mooi rustgevend en extra hygienisch

Tafellinnen mooi rustgevend en extra hygienisch

juni 4, 2020 0 Door Martijn

Een gedekte tafel met tafellinnen is niet alleen erg mooi, maar ook extra hygiënisch. Uit onderzoek blijkt dat tafellinnen resulteert in een vijf keer zo schoon tafeloppervlak. Als de gast ziet dat na elk bezoek de tafel wordt voorzien van schoon linnen geeft dat het nodige vertrouwen. Bezoekers voelen zich welkom en snel op hun gemak. Kies daarom voor professioneel tafellinnen dat vakkundig wordt gereinigd.

Restaurants die investeren in kwaliteitstextiel, investeren in vertrouwen bij hun gasten. Mensen willen niet voortdurend herinnerd worden aan de huidige Covid-19 maatregelen. Een bijkomend voordeel is dat gasten bij binnenkomst in het restaurant direct zien welke tafels in gebruik zijn tijdens de  anderhalvemetersamenleving.

Luxe beleving
Industriële wasserijen zorgen voor onberispelijk, hygiënisch textiel. Professioneel gesteven tafellinnen zorgt onbewust voor een luxe beleving. Het geeft ook een positief gevoel als gasten zien dat hun tafel met liefde en vakmanschap opgedekt wordt met fris tafellinnen. Bovendien is het aantrekkelijker om aan een gedekte tafel plaats te nemen, dan aan een tafeltje dat nog nat is van het reinigen.

Wellicht is het voor restaurants mogelijk om het Zuid-Europese systeem van kosten per couvert te gaan toepassen. Gasten begrijpen in deze tijd maar al te goed dat er extra maatregelen nodig zijn die extra kosten met zich meebrengen. Alle maatregelen die bijdragen aan een ontspannen gevoel bij restaurantgasten doen ertoe.