Barbecueën als een pro met de Barbecook lijn

Barbecueën als een pro met de Barbecook lijn

mei 29, 2020 0 Door Martijn

Barbecook heeft dit jaar voor elke situatie een ideale barbecue. Heb je een grote tuin, dan is de Barbecook Stella Vierpits-barbecue een echte wannahave. Vind je het leuk om op tafel te barbecueën, dan is de Carlo ideaal. Voor op balkon heeft Barbecook de veilige, elektrische Alexia ontwikkeld.

Barbecook Stella
De nieuwe Barbecook Stella 4311 is een luxe buitenkeuken met als basis een gasbarbecue met vier krachtige branders. Hierdoor is hij altijd gebruiksklaar en gebruik je hem heel vaak. Met de One Hand knoppen start je in één draai de branders en kun je genuanceerd de hitte regelen. Zo houd je de cuisson van je bereidingen perfect onder controle. De geïntegreerde thermometer in het deksel is daarbij onontbeerlijk.

De vierpits-barbecue is uitgerust met een infraroodbrander. Deze brandt met zijn extreme hitte een mooie donkerbruine crust op elke ribeye, bavette of tonijnsteak. Het gerecht krijgt zo een lekkere, krokante bite krijgt. Het vlees blijft ook veel sappiger. Consumentenadviesprijs € 849.

Barbecook Carlo
Met de Barbecook Carlo tafelbarbecue kun je elke dag grillen. Thuis, op de camping of ergens onderweg: de Carlo bezorgt je veel barbecueplezier. Dat is te danken aan het compacte ontwerp en aan het feit dat je snel grill ready bent. Handig als je een bijgerecht van gegrilde groenten aan tafel wilt klaarmaken. Maar ook om een flinke T-bone steak te grillen. 

Je kunt deze houtskool-BBQ gewoon midden op tafel zetten, veilig en wel. De ingebouwde ventilator zorgt voor een constant en regelbaar vuur. Zo houd je maximale controle en grill je rookvrij. Bovendien is Carlo erg zuinig: je hebt minder houtskool nodig voor meer resultaat. De slimme aanmaak zorgt dat je snel aan de slag kunt met barbecueën. Consumentenadviesprijs € 139.

Barbecook Alexia
De nieuwe elektrische Barbecook Alexia 5111 geeft je gerechten een heerlijke barbecuesmaak. Dat is te danken aan het grillrooster waarop je op hoge temperatuur vlees snel kunt dichtschroeien. Het vermogen is maar liefst 2000 Watt. Zo krijg je dezelfde grillstrepen als bij een normale barbecue. Stekker erin en je kunt aan de slag.

Op balkon, tuinterras of camping, de elektrische Alexia is een ideaal alternatief voor houtskool of gas. Dankzij de vijf instelbare hitteniveaus heb je volledige controle. Of het nu gaat om dichtschroeien, geleidelijk grillen, opwarmen of warmhouden. Met Alexia geef je eenvoudig de juiste cuisson aan al je BBQ-gerechten. Van saté tot biefstuk, van zalm tot gamba’s en van maiskolf tot verse paprika: het lukt altijd. Consumentenadviesprijs € 179.