Regatta Kota Mid Walking Boots. These boots are made for walking

Regatta Kota Mid Walking Boots. These boots are made for walking

september 12, 2019 0 Door Martijn

Met de nieuwe, halfhoge Kota Mid Walking Boot van Regatta kun je urenlang wandelen over vlakke paden en heuvelachtig terrein. De wandelschoen weegt slechts 485 gram enheeft een bovenwerk uit één stuk. Dit is voorzien van een waterafstotende Hydropel-afwerking en een waterdicht en ademend Isotex-membraan. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en schokabsorptie.

De outdoorschoenen hebben een mooie robuuste uitstraling en zowel bij de hiel als op de neus zijn rubberenbumpers geplaatst die beschermen tegen knocks en bumps. Hetschokdempend voetbed doet goed zijn werk en zorgt voor veel comfort tijdens het lopen. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt.

De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond de enkel wat veel enkelsteun en stabiliteit geeft. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af.

Informatie
Consumentenadviesprijs Regatta Kota Mid Walking Boot € 79,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en Bol.com. Informatie: www.regatta.com.