Ski-jack Edge Out van Dare 2b

Ski-jack Edge Out van Dare 2b

december 11, 2019 0 Door Martijn

Met de nieuwe Edge Out van Dare 2b heb je de ideale ski-jas om de rand van het maximaal haalbare op te zoeken. Of je nu een alpineskiër bent of met een snowboard naar beneden gaat, dit jack geeft je het perfecte gevoel. Dat is te danken aan het 360 graden stretch materiaal met AEP Kinematics Technologie dat een superieure bewegingsvrijheid geeft.

Het Edge Out Black Label Ski Jacket voor heren biedt je ongelooflijk veel comfort en warmte. De ARED V02 20.000 Stretch stof en de getapete naden zorgen ervoor dat de jas ademend en waterdicht tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm. De mouwen zijn voorzien van inwendige stretchmanchetten met duimlussen zodat er geen koude lucht en sneeuw binnenkomt.

High loft polyester insulation
De rits heeft aan de bovenkant een bescherming zodat je kin er niet tussen kan komen. Bij de onderarm zit een rits voor ventilatie als je het warm krijgt tijdens het skiën. De jas heeft een borstzak met een verticale rits en twee handzakken. Twee binnenzakken met rits zorgen ervoor dat je zowel je telefoon als je portemonnee veilig op kan bergen en bij je kan houden.

Door de High loft polyester insulation wordt een luchtzak gecreëerd die meer warmte vasthoudt zonder de jas zwaarder te maken. Mocht het te warm zijn dan kan je de sneeuwvanger uit de jas halen voor wat meer comfort. Kortom, de Edge Out is een ideale jas voor waaghalzen, om te laten zien wat je zowel on- als off-piste kunt bereiken.

Informatie
De Dare 2b Edge Out Black Label ski-jas voor mannen is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops.Consumentenadviesprijs € 300. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Over Dare 2b
Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.