De Leatherman FREE T4

De Leatherman FREE T4

juni 1, 2020 0 Door Martijn

De Leatherman FREE T4 is een multifunctioneel zakmes dat supersoepel opent en sluit. Wel zo fijn als je zuinig bent op je nagels. De T4 maakt gebruik van magneten die ervoor zorgen dat de tools moeiteloos tevoorschijn komen. Ideaal voor alle spontane klusjes zoals een pakketje openen, iets knippen of vijlen, een schroefje aandraaien of het verwijderen van een splinter met de pincet.

De Leatherman Free T4 is een gereedschapskist in zakformaat en past in iedere handtas of broekzak. Het zakmes heeft maar liefst twaalf tools, verborgen in de handgreep. Zo heeft het een mes, schaar, flessenopener, priem, doosopener, vijlen, pincet en vier schroevendraaiers. Hiermee fix je in een handomdraai elke kleine klus.

Magnetisch design
De zakmessen van de gehele Leatherman FREE-serie kenmerken zich door het unieke magnetische design. De ingebouwde magneten houden de tools op hun plaats. Je ontvouwt ze door met je duim licht te drukken op het einde van de tools, hierdoor verbreek je de magneetspanning en komen de tools gemakkelijk naar buiten. Vervolgens kies je de tool die je nodig hebt, de rest klik je terug. Het gereedschap dat je gebruikt wordt automatisch vergrendeld zodat je veilig kunt werken. Dit slimme mechanisme vermindert slijtage aan de individuele onderdelen waardoor dit type zakmessen een langere levensduur hebben. 

Informatie
De Leatherman FREE™ T4 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. In zilverkleur. Consumentenadviesprijs € 79,95. Informatie: www.leatherman.nl.